Företagsmassage

Det är väldigt viktigt att ta hand om sin kropp för att den skall vara stark länge. Tas kroppen omhand så kommer den att orka mer på lång sikt och det bidrar även till att hålla dig skadefri. Att ta hand om kroppen behöver ej ta lång tid från andra måsten, utan med små enkla metoder kan du bygga upp muskler och leder på ett hälsosamt sätt.

Jag hjälper Er som företag med företagsmassage och kan skräddarsy detta utefter hur Ni önskar.
Om era anställda nyttjar sin friskvård så kommer det även ge goda resultat på arbetsplatsen.

Företagsmassage på arbetsplatsen

Företagsmassage på arbetsplatsen

Många företag erbjuder sina anställda friskvård, detta under olika former. Att investera i sina anställda, så som att erbjuda friskvård, kan bidra till att personalen mår bättre och därmed också orkar att utföra mer på sin arbetstid. Dessutom blir företaget ett väl omtyckt sådant som väljer att ta hand om sin personal och att satsa på dem.

Friskvården kan se olika ut från företag till företag. Några väljer att ge sina anställda en viss tid betald friskvård per vecka, en timme per vecka är ej ovanligt. Andra kan välja att ge en viss summa att nyttja per år till olika aktiviteter som hör till friskvård. Vad som klassas som friskvård går att finna på Skatteverkets hemsida då det är dem som reglerar detta.

Varför företagsmassage?

Jag tycker att friskvård och ett bra välmående på en arbetsplats är väldigt viktigt och att det hela tiden bör arbetas med detta. Därmed har jag nu fokuserat på att erbjuda företagsmassage för Ert företag i Stockholm. Det finns många företag som erbjuder massage i Stockholm men jag vill gärna rikta mig in och erbjuda detta på företagsnivå för att alla skall få ta del av ett bättre välbefinnande.

Till företag erbjuds massagen individuellt. Vidare är jag flexibel och kan komma ut till företaget för att utföra massagen. Denna flexibilitet för att underlätta för kund.

Fördelen med företagsmassage

Massage är något som är positivt för alla människor, detta oavsett vilken yrkesgrupp personalen arbetar inom och oavsett om det är ett fysiskt eller stillasittande arbete. Jag riktar mig in mot alla företag.

Massage tillför mycket gott till kroppen, både som förebyggande massage och som en behandlande. Massage är bra för hela kroppen, för alla leder och muskler. Detta hjälper musklerna att slappna av vilket också ger en ökad blodcirkulation och mer syre till musklerna. En ökad blodcirkulation minskar risken för skador och kroppen blir avslappnad utan stela leder.

Kontakta oss och boka företagsmassage idag

Kom ihåg att en massage är både förebyggande och behandlande vilket innebär att den gör stor nytta för alla människor.Maila mig här gärna för mer information.