Massage med hembesök

Det händer regelbundet att man drabbas av smärta i kroppen på grund av en oaktsam arbetsställning, tunga arbetsbördor eller för mycket stillasittande. Då är en massage en utmärkt behandlingsmetod för att få bukt med problemen. Jag erbjuder alla kunder, privatpersoner såväl som företag, mina tjänster genom att erbjuda massage hemma i Stockholm eller titta förbi era lokaler för att utföra mina behandlingar på plats – utan att ni behöver förflytta er en enda meter.

Massage med hembesök

När du har ont om tid, när vädrets makter tar över eller när du helt enkelt känner för att få en massage i ditt eget hem, alternativt på företaget – så kan du boka en tid och välja mellan många olika behandlingsmetoder. Jag utför en rad erkända massagetyper och är baserade i Stockholm. Här följer ett axplock av mina behandlingar.

Mitt mål är att sträcka mig till alla människor som lider av besvär i axlar, rygg, nacke med mera. Detta gör att jag har lång erfarenhet av skador, smärtor och felställningar.

Alla kan boka massage med hembesök

Massage med hembesök

Massage är något som alla människor är i behov av. Även när man är smärtfri så betyder det inte att problemen inte finns där på djupet. När man blir äldre, har gått igenom en skada eller en operation, är gravid eller har utsatt sig för mycket överbelastning, så är det vanligt att smärtan och besvären kan dyka upp som ett brev på posten. Hos Ditt företag är du i goda händer, då jag sätter alla människor i fokus – äldre, funktionshindrade, gravida kvinnor, företagskunder samt privatpersoner som vill ha en avslappnande stund i hemmet och njuta av lite hemmamassage. Bor du i Stockholm med omnejd, så är du mer än välkommen att kontakta oss och boka din massage redan idag.

Hur går ett massage med hembesök till?

Om du vill boka en behandling på nätet och redan vet vilken massagemetod du är ute efter, så kan du välja en tid på min hemsida. Önskar du dock en skräddarsydd behandling eller föredrar du att gå igenom vissa detaljer med mig först, så är du välkommen att maila så sätter jag upp en tid utifrån dina behov. Alla människor är unika och ibland kan man behöva flera olika behandlingar för att bli bättre.

När tiden är bokad är det bara att vänta – du behöver således inte ge dig ut i den hektiska kollektivtrafiken för att komma till oss. Med Ditt företag får du en lugn och trygg behandling i ditt eget hem.

Unna dig en massage i Stockholm

Tyvärr är det vanligt att folk går omkring med problemen alldeles för länge. Vissa lägger locket på och väntar in i det sista, medans andra tycker det känns arbetsamt att släpa sig iväg till ett massageinstitut på grund av olika anledningar. Med mina enkla och smidiga hembesök, så behöver du inte stressa. Jag gör alltid upp en behandling utifrån dina krav och önskemål, oavsett om du är privatperson eller en företagskund.

Låt dina anställda få de behandlingar de behöver så att din verksamhet kan blomstra. Unna dig en stund av avkoppling och återhämtning och upptäck hur du blir rörligare och smidigare.

Välkommen!