Massage hemma

Massage är något som är bra att regelbundet få. Detta hjälper dig att slappna av i kroppen och musklerna mjukas upp vilket är bra för blodcirkulationen.

Nu har det aldrig varit lättare att få massage. Ditt företag kommer hem till dig och har med all utrustning som behövs. Så boka en valfri lång behandling och låt mig sköta resten.

Avslappning

Att få hjälp att slappna av i kroppen är det många som behöver. Dagarna är ofta fyllda med arbete och aktiviteter att kroppen kan glömmas att tas omhand. En massage är även förebyggande varpå du ej behöver ha någon känning för att beställa detta, metoden fungerar lika bra för att minska risken för smärta i kroppen och stelhet i musklerna.

En utbildad massör kommer hem till dig för att mjuka upp kroppen och för att öka blodcirkulationen. Alla muskler och leder i kroppen behöver tas om hand och med en massage kommer dessa att få en skön återhämtning som bidrar till att kroppen kommer att orka mer på lång sikt.

Positivt för hälsan

Då forskning visar tydligt på att massage är bra för hälsan så strävar jag efter att kunna erbjuda detta till så många som möjligt, att alla skall få chans att prova detta för att upptäcka vad det bidrar med till ens egna kropp.

Undersökningar har visat på 5 sätt en massage är bra för din hälsa:

  • Smidigare muskler
  • Mindre stelhet
  • Förebyggande mot skador
  • Ökad syresättning till musklerna
  • Behandlande när du är spänd/öm

Utrustning vid massage i hemmet

Massage utrustning

En massage går att utföra hemma själv tillsammans med en vän, dock så rekommenderar jag en utbildad massör då behandlingen kan ges på en annan nivå. Till ditt hem tar vi med den utrustning som behövs.

Något som är positivt med behandlingen är att minimalt med utrustning behövs. En massagebänk tar jag med hem till dig. Anledningen är för att den har en viss fasthet som är bra för kroppen att ligga på under tiden, det får nämligen ej vara för mjukt eller för hårt underlag. Bänken har även ett hål vid huvudstödet så att en ryggmassage kan utföras på optimalt sätt. Bänken är även i rätt arbetshöjd för massörer vilket är viktigt för att din massage skall bli så skönt utförd som möjligt för dig.

Utrustningen brukar betyda:

  • Massagebänk
  • Handdukar
  • Massageoljor
  • Massagestenar
  • Avslappnande musik

Massage hemma

Jag är glad att nu kunna erbjuda hembesök i Stockholm. Detta har varit uppskattat av kunder då det underlättar för många som antingen ej har tid eller möjlighet att åka till utomstående salong.

Med ett hembesöks-massage anpassar jag detta utefter dig, du bestämmer adress och så även hur lång behandling som önskas.

Titta gärna runt på hemsidan för att se över om du har några specifika önskemål. Vid bokning uppge även vilken sorts massage som önskas, om det är en förebyggande, behandlande eller om du önskar maximal avkoppling, så kan jag erbjuda en skräddarsydd upplevelsen utefter dina önskemål. Kontakta oss gärna idag för att planera in din massage!