Om mig

Jag är en utbildad massageterapeut med flerårig erfarenhet inom olika massagetekniker och spabehandlingar. Vid varje massagetillfälle använder jag mig av en så kallad adaptiv massage, vilket innebär att jag gör en individuell bedömning av dina fysiska förutsättningar och behov.

Hos mig är kunden alltid först, och därför är jag extra glad och stolt över att kunna erbjuda den massage just du söker – i ditt egna hem eller kontor!

Vad innebär det? Jo, du slipper besväret med att åka någonstans, istället kommer jag till dig. Det enda du behöver göra är att boka en tid som passar dig, så tar jag hand om resten. Kan det bli enklare?

Företagsmassage

Är du företagare och vill ge dina medarbetare den bästa förmånen någonsin? Då kan du boka företagsmassage på kontoret! Dina medarbetare slipper ta sig åka någonstans efter en lång, arbetsam dag och jag tar med mig allt som behövs för en avkopplande stunds massage på plats. Kan det bli mycket bättre?

Massageteknik

På Massage i Stockholm användes gedigen kunskap, erfarenhet och passion för att få dig att må bra. För att vara säker på att du får rätt sorts behandling går jag noga igenom dina behov och önskemål, och gör därefter en bedömning av vilken sorts teknik som är lämplig för just dig; så kallad adaptiv massage. För mig är därför dialog och öppenhet viktigt för att du ska känna dig trygg och väl omhändertagen. Målet är att ha så många återkommande kunder som möjligt, samt att alla ska känna sig välkomna.

Då jag anpassar massagetekniken utefter kroppens behov vågar jag påstå att bästa möjliga resultat uppnås – varje gång. Boka ett massage med hembesök redan idag och prova på en adaptiv massage innan du bestämmer dig för vad du tycker. Du kan lita på att jag alltid ger den typ av massage som just du och din kropp är i behov av.

Jag behärskar olika massagetekniker och behandlingsmetoder för olika sorters behov. Har du ett funktionshinder eller andra besvär som gör det problematiskt att ta sig runt i Stockholm, är ett hembesök en perfekt lösning för dig. Jag besöker hem i och runt Stockholm enligt överenskommelse, och erbjuder massage för äldre, massage för funktionshindrade, massage för gravida samt för företag och dess anställda.

Välkommen till massage i Stockholm! Boka tid idag! Klicka här och ta kontakt så sköter jag resten!